Kunne du bruge lidt hjælp til at komme rundt i kørestolen?

Når man er kørestolsbruger, kan man godt have brug for hjælp til flere ting, og det kan være en god idé at blive aflastet, særligt når det kommer til at komme rundt i sin kørestol. Immo Denmark producerer motorløsninger til kørestole.

EasyGo Rehab er en serie af ledsagerstyrede hjælpemotorer, der er udviklet og produceret med fokus på øget fleksibilitet og mobilitet for brugerne, med øget effektivitet og sikkerhed for ledsagerne.

Det kan nemlig være utrolig hårdt for resten af kroppen, hvis man som kørestolsbruger hele tiden skal bruge sine resterende muskler til at styre kørestolen. Det er godt at bruge sin muskler, men de skal heller ikke overanstrenges, hvilket nemt kan ske, når man er kørestolsbruger.

Motorerne trækker og skubber brugeren og stolen, og seriens motorer styres ved hjælp af en styreboks, der monteres på skubbehåndtaget, hvor ledsageren har let adgang til valg af frem- og bakgear, høj og lav makshastighed, som reguleres trinløst. Ved at hæve fodpedalen, sænkes motoren som derefter er klar til kørsel.

Motoren følger også underlaget, sådan farten justeres alt efter, om man kører på brosten, skæve fliser, grus eller andet ujævnt underlag. Motorerne er lette at på- og afmontere, du behøver ikke engang at bruge værktøj.

Immo Denmark producerer mange forskellige hjælpemidler til ældre, blandet andet motorløsninger til kørestole, sådan at kørestolsbrugeren aflastes. Men du kan også finde motorløsninger til senge, MovingBeds, der kan trække og skubbe senge på plejehjem, sygehuse og lignende og translet-køretøjer, som kan hjælpe eksempelvis ældre fra A til B.