3 gaveidéer til børnene

Hvad end julen står for døren, eller ungerne skal have gaver i anledning af påske, fastelavn eller fødselsdag, er der altid en masse gode muligheder for at forkæle de små. Nedenfor finder du 3 idéer til, hvad børnene kan blive beriget med.

Det kan du give dine børn i gave

Bløde pakker
Mange børn er ikke lige så begejstret for bløde pakker, på samme måde som de voksne er, men det behøver ikke være sådan, hvis bare man kender til børnenes smag og interesse. Er pigen fx til prinsesser og eventyr, er tøj som kjoler eller tyl skørter et sikkert hit. Er drengene til tøj, de kan bevæge sig godt i eller som gerne må være stilet men samtidig med et streetudtryk, kan tøj fra fx mærket Kenzo være oplagt.

Elektronik
Vi lever i en tid, hvor det desværre er mere unormalt, at vores børn ikke sidder med en telefon eller tablet i hånden, og selvom det kan være smag og behag fra familie til familie, så er og bliver elektronik en oplagt gaveidé. Der er garanti for, at børnene åbner gaven med smil og glæde, og selvom gaven ikke behøver at være i en kaliber af en ny computer, kan det være alt lige fra en ny cd til karaokeanlægget eller et nyt computerspil til en brugt tablet.

Aktiv leg
Aktiv leg kan være mange ting, men her kan det være legetøj, der kan bruges uden døre. Legetøj, som børnene kan forbrænde noget energi med som fx en cykel, rulleskøjter eller løbehjul. Er børnene helt små, kan legetøj som fx udstyr til sandkassen være en mulighed eller legetøj, der kan tåle at blive vådt og som kan tages med i badekarret eller med på sommerferie.

Tips og gode råd til børnenes vintergarderobe

I takt med at efteråret og vinterens kolde temperaturer, med dertilhørende regn og blæst, er kommet (for at blive de næste måneder), er det essentielt at have styr på ungernes garderobe. Har du endnu ikke fået helt styr på dit barns vintergarderobe, finder du her en lille guide til, hvilke tøjdele, der er vigtige at have i skabene, når dit barn befinder sig mange timer udenfor i børnehaven, skolen eller derhjemme ude i haven.

Huskeliste til dit barns vintergarderobe

 • Termobukser og overdel
 • Regntøj
 • Gummistøvler
 • Flyverdragt
 • Vinterstøvler/termostøvler
 • Vanter
 • Hue
 • Vinterjakke
 • Fleecejakke
 • Bodystockings / undertrøjer, gerne i uld så det holder dit barn godt varm
 • Strømpebukser eller uldstrømper
 • Striktrøjer og sweateres
 • Sutsko

Spar penge og køb børnenes tøj online

Er der mange børn i hjemmet, og rækker pengene ikke altid til en ny vinter- og sommergarderobe hver gang børnene vokser, kan man med fordel købe det brugt på de mange forskellige køb og salg sider. Her kan man også være heldig at finde lækkert børnetøj i mærkevarer til fine priser.

En anden måde, hvor på man kan spare penge på børnenes vintergarderobe, er ved at købe tøj online på de mange børnetøjshjemmesider. Kig efter rabatkoder eller tilbudskampagner og opnå en besparelse du muligvis ikke ville få i de fysiske butikker. På Lillepot.dk finder du alt til dit barns vintergarderobe, lige fra baby- til børnetøj i lækre mærker og god kvalitet.

Der findes også outlet butikker rundt omkring i landet, der fører børnetøj i lækker kvalitet, og hvor der er mulighed for at få besparelser, hvis man bliver medlem. Her bliver man samtidig klar over den nyeste mode inden for børnetøj, hvis man gerne vil klæde sit barn trendy og pæn.