3 gode råd, inden du køber din e-cigaret

Det kan være en stor omvæltning at skulle udskifte sin traditionelle cigaretpakke med en elektronisk damper, som du ikke har ret meget kendskab til i forvejen. Der er dog utrolig mange fordele forbundet med at vælge en e-cigaret fremfor den almindelige cigaretpakke fra kiosken, så derfor har du brug for 3 gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med e-smøgen. E-cigaretten er en innovativ og sundhedsforbedrende løsning, og hvis du ønsker at vide mere om produktet, så lærer man mere ved at se e-cigaretterne i virkeligheden. Jovist – du kan sagtens læse meget på nettet, men du kan få svar på dine spørgsmål og mere til, hvis du tager ud til en fysisk butik. Find din nærmeste e-damper butik ved at klikke videre.

Gå fra ny til erfaren damper på kort tid

Det er altid godt at være velforberedt, når man begiver sig ud i ny teknologi. En e-cigaret indeholder mange dele, og det kan være svært at finde ud af, hvilke funktioner man skal gå efter. Derfor har vi samlet en kort guide, så du ikke går i blinde, når du skal vælge en damper.

Vær’ opmærksom på batteristørrelse

E-cigaretter kommer i mange størrelser, og batteriet er et af de punkter, hvor der kan være meget forskel. Jo større batteriet er, des længere kan det holde, inden det skal lades op igen. Undersøg derfor altid batteriet mAh.

Vælg en smagfuld e-juice – eller en mere traditionel tobakssmag

E-juice kommer du til at blive godt bekendt med, når du begiver dig ud i e-cigaretternes verden. Juicen er drivkraften bag den smagsoplevelse, som du kan tilføje til din damper. Her kan du vælge mellem utrolig mange muligheder, men du kan også genskabe nikotinoplevelsen fra tobakscigaretter, hvis du vil.

Snak med din en medarbejder i din lokale e-cigaret-butik

Er du i tvivl om, hvad der er op og ned, og hvad der er bedst for netop dit behov? Tag ud og snak med butiksmedarbejderne. De har oftest styr på teknologien og ved, hvad der er optimalt.