Danske studerende sparer tusindvis af kroner på at købe brugte bærbare til studiestart

Ofte rækker SU’en ikke langt, hvis man som studerende skal købe en ny bærbar computer. Derfor er det heller ikke underligt, at flere af de danske studerende vælger at købe en brugt bærbar inden deres studiestart. Ved at gøre dette kan de studerende nemlig spare op til flere tusinde kroner på en fuldt funktionel computer, der passer til deres behov.  

For langt størstedelen af landets studerende er computeren et uundværligt studieredskab. Det er eksempelvis typisk på den bærbare computere, at de studerende tager noter til undervisningen og finder diverse undervisningsrelevante informationer. Hvis man som studerende skal have ny bærbar inden studiestart, er det derfor oftest essentielt, at man får fat i en model, der både kan holde i lang tid frem, og som man råd til at købe med sit begrænsede budget. Og dette oplever flere af de danske studerende altså, at der er gode muligheder for, når de køber deres bærbare computer brugt.

Fordelagtigt at købe istandsatte brugte bærbare

Det er især hos de forskellige forhandlere, der istandsætter og sælger brugte computere, at de studerende har mulighed for at gøre en rigtig god handel. Her kan man nemlig ofte få nyinstallerede bærbare, der er i meget god stand, og hvorpå der er garanti i henhold til købeloven. Og de professionelle forhandlere sælger disse istandsatte bærbare til priser, der er langt lavere end det, som computerne ellers sælges til fra ny af.

Genbrugsmarkedet rummer et bredt sortiment

Selvom udvalget hos de forhandlere, der reparerer og sælger brugte bærbare, altså er billigt til salg, er det bestemt hverken smalt eller forældet.  Tværtimod kan man hos størstedelen af forhandlerne sagtens være heldig at finde mange forskellige bærbare af nyere dato.

Uanset om man som studerende søger en hardcore gaming-bærbar eller bare gerne vil have en lille, handy computer til at tage noter på, er der derfor gode chancer for, at man kan finde den helt rette model på genbrugsmarkedet.

Du kan finde mere information om de mange fordele, der kan være ved at købe en brugt bærbar til studiebrug på denne side.