Derfor skal du holde dig til originale blækpatroner til din printer

Der er mange, der gerne vil holde deres investering i bund, når de skal købe blækpatroner til deres printer. Det er også ganske forståeligt, da der findes mange andre ting, der er mere spændende at bruge penge på. Som følge af dette er der mange, der vælger at kigge efter uoriginale blækpatroner, da de oftest er markant billigere end de originale.

 

Det kan virke som en god idé ved første øjekast, men er det virkelig den bedste løsning på længere sigt, at du vælger at købe uoriginale blækpatroner? Der er mange, der har fundet ud af, at de faktisk er bedre stillet ved at betale en smule ekstra for originale patroner i stedet. Det er der flere årsager til og de bliver naturligvis belyst i denne artikel.

 

1. Kvaliteten af patronerne er dårligere

Først og fremmest, så er kvaliteten af patronerne ganske enkelt dårligere. Det er noget, der betyder, at du kan ende med at stå tilbage med udskrifter med tyndt blæk, fordi du har valgt en dårlig blækpatron. Skal du blot bruge den til at udskrive nogle af dine egne noter el.lign., så har det ikke den store relevans, men normalvis er kvaliteten vigtig.

 

2. Det er faktisk dyrere på længere sigt

I og med, at kvaliteten af det blæk, der er inde i patronerne er dårligere, så skal der ofte også bruges mere blæk til en given udskrift sammenlignet med en original patron. Det betyder også, at du på længere sigt kommer til at bruge flere penge på blækpatroner, hvis du bliver ved med at købe de uoriginale, da de helt enkelt løber for hurtigt tør for blæk.

 

3. Du skal ikke frygte for en ødelagt printer

Det er selvfølgelig i meget få tilfælde, at det sker, men en uoriginal kan faktisk være med til at skabe rod i din printer, så den faktisk kan stå helt af. Er det noget, du gerne vil undgå, så hold dig til de originale patroner. Hvis du har en god printer fra Brother, som du leder efter originale blækpatroner til, så kan du med fordel vælge at klikke her.