Design og bestil din egen fotokalender

Billeder er en vigtig del af manges liv, fordi det er en måde, hvorpå man kan se tilbage på sine minder og oplevelser. De fleste har dem efterhånden bare liggende på deres elektroniske enheder, hvor man sjældent får dem brugt til noget særligt. En rigtig god måde at være kreativ med sine billeder er at lave en fotokalender. Det er en rigtig god måde at vise sine billeder frem på, fordi det hænger på væggen, hvor den tiltrækker en del opmærksomhed. Det er derfor både en sjov og smart måde at bruge sine billeder og tidligere oplevelser på, samtidig med at man faktisk også kan holde styr på alle sine aftaler og begivenheder, fordi det er en kalender.

 

Hvordan designer jeg min fotokalender?

Det er rigtig nemt at lave sin egen fotokalender, og inde på fotobog.nu producerer de og sender dine designs til dig. Når du skal til at designe en fotokalender, så er det vigtigt at vælge de rigtige billeder. I første omgang skal du finde omkring 12 billeder, så du gerne har et til hver måned. Du kan naturligvis godt vælge at have flere billeder på en side, men man skal passe på, at det ikke bliver alt for rodet. Det andet, man skal tage stilling til, er hvilken type billeder, man vil have i kalenderen. Det kan være en god idé at vælge nogle billeder, som er meget forskellige, da det gør det mere spændende og sjovt at kigge kalenderen igennem – man kan eventuelt tilpasse billederne årstiderne, eller særlige højtider.

Når du har fundet de billeder, du vil bruge i din kalender, så er det tid til at sætte det sammen inde på hjemmesiden. En god idé er at lave en bruger på hjemmesiden, før du går i gang, da den på den måde gemmer dine billeder og din fremgang. Det betyder, at hvis du ikke afslutter dit projekt i første omgang, så kan du altid vende tilbage og begynde fra, hvor du slap.

Er der noget du er i tvivl om i forhold til designet, eller hvordan du bærer dig ad, så er du altid velkommen til at kontakte dem over enten chatten eller telefonen. De sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer, så du i sidste ende får det bedst mulige resultat.