Er leasing noget for dig? Selvfølgelig er det det

Drømmer du også om at køre i store flotte biler, der kan imponere på din vej? Damer der vender sig i beundring og mænd, der bliver grønne af misundelse? Men måske er pengepungen ikke helt til den store bildrøm – eller måske er indtægten bare ikke helt i den ende af direktørskalaen, som du selv mener, at den bør være. Men frygt ej, det behøver nemlig ikke at være hamrende dyrt at køre i de lækre biler. Det handler bare om at lease i stedet for at købe.

Stort udvalg og hurtige udskiftninger med leasing

Drømmer du om at køre i en ny lækker bil hver eneste måned? En Audi i marts og en Folkevogn i juni? Store, lækre biler er dyre og de færreste af os har nok råd til at købe en ny bil hver måned. Men hvis du leaser, så har du muligheden for at udskifte køretøjet hver eneste måned – uden det koster dig en formue i dyre renter og lån fra banker eller bilforhandlere. Det er overraskende billigt at lease biler, stort set ligegyldigt hvilken model du vælger. Undgå uforudsete udgifter og mærkelige gebyrer og få en bindingsperiode på ganske få måneder. Undgå kilometeromkostninger ved at tilpasse din kontrakt til, hvor langt du kører om måneden, og hvis du kommer til at mangle kilometer, så kan du ganske simpelt tilføje flere fra måned til måned.

Leasing af store luksusbiler eller de praktiske københavnervogne

VW Passat, Audi Q7 eller en Suzuki Alto. Ved leasingaftaler hos PerB Cars kan du vælge mellem et kæmpe udvalg af biler på tværs af alle mærker, om det skal være luksuriøst eller praktisk. Du kan altså finde en bil, der passer lige nøjagtigt til dine behov, om det så er et forsøg på at skabe respekt blandt gutterne, eller få om det handler om, at bilen skal kunne presses ind i de små parkeringsbåse i de smalle københavnske gader.