Få hjælp til at finde flere kontorpladser

Er du en virksomhed i fremdrift, hvor kunderne bare er begyndt at komme helt af sig selv, og du kan næsten ikke følge med og må ansætte flere hænder? Det er et fantastisk tegn. Det er der mange danske virksomheder, der oplever i skrivende stund. Det går nemlig godt for det danske erhvervsliv. Men det betyder også, at man kan løbe ind i andre problemer såsom pladsmangel. Skal du have nye medarbejdere, skal de naturligvis have en kontorplads, og det kan ikke altid være lige let at finde. Få hjælp til hvad din virksomhed skal gøre i sådan en situation herunder.

Hvilke krav har du?

Der er mange ting, som skal gå op for at få de perfekte kontorpladser til ens virksomhed. Og hvis man slet ikke kan overskue, hvad man skal gøre, kan man med det samme kontakte en erhvervsmægler til at hjælpe en. Men de ting, de fleste virksomheder vil overveje, når de skal have flere kontorpladser er:

  • Skal det være i forlængelse af de nuværende lokaler eller et helt andet sted? Er det tilgængeligt i forhold til kunderne?
  • Er der nok parkeringspladser og hvad er mulighederne for det?
  • Hvor store skal lokalerne være? Hvor meget plads skal I bruge til nye kontorpladser
  • Skal det være nye eller brugte lokaler?
  • Hvis det ligger på en højere etage, eller er i flere etager, skal der overvejes, om der skal være elevator
  • Skal der være plads til maskiner såsom kopimaskiner?
  • Der skal være toilet, køkken og måske kantineplads, men hvor meget plads til det?
  • Hvad er budgettet?

Der kan også være mange andre faktorer, der spiller ind, men disse vil typisk være nogle af de væsentligste ting, du vil skulle overveje.

Kontorpladser købe eller leje?

Er du en mindre virksomhed, som ikke tør at gøre den helt store investering endnu, hvor du binder dig, kan du starte med at leje lokaler til erhverv. Der findes et hav af muligheder for at leje små lokaler, du kan bruge til kontorpladser. Er du derimod meget sikker i din investering og har store kapital muligheder, kan du kigge efter større boligmål og købe. Det er en fordel at købe, hvis man ved, at man vil få brug for det på lang sigt.

 

Man kan også vælge at bygge noget helt nyt fra bunden og få det præcist, som man vil have det. Så kan man få plads til alle mand under samme tag. Eller man kan også få mere lagerplads, hvis det er svært at finde i nuværende lokaler.

Udgivet i Job