Flere danskere efterspørger altaner – sådan kan du imødekomme dette

Det er ingen hemmelighed, at altanen er en utrolig populær del af en lejlighed. Jovist, en lejlighed kan sagtens være utrolig hyggelig uden en altan, men der er særdeles mange, der efterspørger en mulighed for at kunne bevæge sig udenfor, selvom man bor på 3. sal. Derfor er det nu nærmest blevet et krav fra forbrugernes side, at der er en altan til de lange sommernætter. Der er mange gode grunde til at installere en altan på ydermuren af sin lejlighed, men det er ikke altid nemt. Der er nemlig reglementer, procedurer og andet, som du skal igennem, og det gør du nemmest ved at søge hjælp de rigtige steder.

Fordele ved at installere altaner i dine ejendomme

Der kan være mange fordele som udlejer af lejligheder eller ejer af lejligheder/lejlighedskomplekser at installere en altan. Både rent økonomisk, men også for dine lejeres velbefindende.

Udvid din lejlighed nogle ekstra kvadratmetre

Såfremt du har en ejerlejlighed uden altan, så kan det være en god idé at udvide dit hjem med nogle ekstra kvadratmetre. Lejligheder i midtbyen har ofte ikke ret meget plads til at begynde med, og hvis der bor flere i lejligheden, så kan det betyde, at du har lidt mere roderum at gøre godt med.

Som udlejer eller sælger bliver lejligheden mere værd

Der er ingen tvivl om, at altaner er eftertragtede, og det betyder, at din lejlighed bliver mere værd. En Selvom det typisk ikke er svært at sælge en leglighed København eller Aarhus, så når du altså ud til en større målgruppe, når tiden kommer.

Din egen oase i centrum

Det kan være frustrerende at føle, at man er fanget på 3. sal imellem 4 hvide vægge. Derfor er det rart at have et sted, hvor du kan gå ud og få lidt luft. Det kan fx være, at du arbejder hjemme eller laver andet hjemmearbejder og har brug for en pause.