For alle skægentusiaster: Elsk dit skæg

Det er pludselig blevet særdeles populært med et langt, flot skæg, og der er et hav af mænd, der nu påtager sig titlen som skægentusiaster. Det er dog ikke nogen let vej, hvis du har planer om at gro et fantastisk skæg, som enhver moderne hipster ville være stolt af, og herunder har vi lavet en lille guide, der viser dig vejen til et sundt og elegant skæg.

En sund vej til flot skæg

Der er mange parametre, som er vigtige at tage i betragtning, når du gror dit hulemandsskæg. Der er mange, som tror, at det blot handler om tålmodighed, men det ender oftest i et sjusket resultat. Et flot skæg kræver omsorg og pleje – følg denne guide, og du er godt på vej.

Plej skægget med de rigtige produkter

Det er ikke unormalt for en skæg-rookie at tro, at regulær hårshampoo er helt fint for dit skæg. Det er det ikke. Håret på hovedet og håret omkring din mund er ikke af samme kaliber, så du kan opnå flotte resultater ved at benytte de rigtige produkter. Det er anbefalet af få fingrene i en god skægshampoo, conditioner og olie. Det giver blødhed – og så føles det helt fantastisk bagefter.

Fuldskæg er også ofte udsat for diverse madrester, så det er altid en god idé at holde skægget rent og pænt for kantines spaghetti bolognese.

Trim og klip skægget ugentligt

Skæg har – ligesom håret på hovedet – en tendens til at være ukontrollerbart og uregerligt til tider. Det er derfor vigtigt at trimme og klippe skægget regelmæssigt, så du hele tiden har et elegant og friskt look. Hold godt øje med fylden ned langs ørene, der hurtig kan virke firkantet og usorteret. Derudover er det godt at trimme overskægget, så det ikke overtager dit look.

Find de rigtige produkter

For at kunne få de ønskede resultater, er det alfa omega, at du benytter de korrekte produkter. Du kan læse meget mere om, hvilke produkter der passer til trimning og plejning af skæg ved at klikke her https://barbermaskine-test.dk/