Gør terrassen klar til sommeren

Vennerne er på besøg, og der er tændt op i grillen. Solen skinner. Fuglene kvidrer. Himlen er blå, græsset er grønt og fliserne på terrassen er en kombination af brun og grøn på grund af mos og alger. Det fungerer ikke helt, vel? Der er heldigvis mulighed for at gøre noget ved problemet. At gøre din terrasse sommerklar kræver ikke engang det store fra dig. Det er nemlig muligt at bestille professionel fliserens med 20 års garanti.

Hvad kan AlgeKvit gøre for dig?

Måske kan du ikke engang huske, hvordan fliserne på din terrasse eller i din indkørsel så ud, før de med tiden blev befængt med mos og alger. Det kan også være, at det ikke engang er særlig lang tid siden, at de blev lagt, men vinterens mørke og våde tider har allerede gjort fliserne uigenkendelige. Om end problemet har stået på i flere år eller ej, kan AlgeKvit få belægningen til at se ud, som den dag den blev lagt. Og ikke nok med det, de kan også sørge for, at du aldrig skal bekymre dig om dette problem igen. De imprægnerer nemlig fliserne med deres egen helt unikke nanoimprægnering efter behandlingen. Dette gør, at overfladen bliver optimalt beskyttet og i fremtiden ikke vil blive angrebet lige så hårdt af mos, alger og flisepest. Det kan endda gøres på alle typer sten!

Er du bange for, at fremmede skal have adgang til dit hjem, kunne du måske have lyst til selv at forsøge dig med at rense fliserne. Dette skal du være meget forsigtig med at gøre. Det ses ofte, at folk med deres højtryksspulere ødelægger mere end de renser.  Du bør derfor overveje at søge professionel hjælp. Du behøver ikke engang være hjemme, og de har ikke behov for at komme ind i dit hjem. Alt det kræver er, at fliserne, der skal arbejdes på, er ryddet.