Guide: Gode firmagaver til medarbejderne

En firmagave er en ting, der er værdsat meget blandt de enkelte medarbejdere. En firmagave fra chefen viser nemlig, at man er værdsat som ansat, og man kan vinde meget selvtillid i forbindelse med sit job, når man bliver rost af chefen via. en god firmagave. Der er masser af anledninger til at give sine medarbejdere en firmagave. Det kan være i forbindelse med julen, påsken eller ved en speciel lejlighed, hvor en firmagave vil komme til sin ret. Man kan give mange forskellige ting i gave, men er du som chef i tvivl om, hvad dine medarbejdere kan lide, så får du her nogle forslag, som du ikke kan gå galt i byen med.

 

Gaveæske med påskeæg

Er det påske, vil det være oplagt at give medarbejderne nogle påskeæg. Egentlig giver man typisk kun børnene chokolade i denne tid, men kan man finde noget eksklusivt chokolade pakket ind i flot emballage, vil dette være en ret fin gave at give.

 

Whiskeyglas

Det er de færreste personer, der ikke bliver glade for et nyt sæt whiskeyglas. Selv hvis man ikke drikker whiskey, vil man blive glad, da disse glas er flotte, og de er gode at have uanset hvad. Man kan dog også vælge at give sine medarbejdere en anden form for glas. Det kan f.eks. være vinglas eller kaffekopper, hvis man vil gå den helt sikre vej.

 

Vase fra Kähler

Vaserne fra Kählers kollektion er efterhånden blevet ret populære, og de giver et fint input til ethvert hjem. Derfor vil du gøre dine medarbejdere glade, hvis du gav dem en sådan vase.

 

En god vin

En god vin kan man aldrig gå galt i byen med. Her findes der vin med en masse forskellige smag, og der findes vin i mange forskellige prisklasser. Vil du være sikker på, at du bliver anerkendt som ”den gode chef”, så bør du helt sikkert vælge denne gaveidé eller mixe den med en anden.

 

Få yderligere inspiration til firmagaverne

Mangler du yderligere inspiration til at finde den rette gave, kan du med fordel besøge Syddesign.dk, hvor du kan finde masser af eksempler på gode gaveidéer.

Udgivet i Job