Guide til køb af epilator

Ligesom ved så mange andre skønhedsprodukter, kan det være svært at finde den helt rigtige epilator. En epilator er et godt redskab til dig, som gerne vil undgå den daglige barbering, men som stadig gerne vil fjerne uønsket hår på en nem og tryg måde. Du tænker måske, at du godt kunne tænke dig at prøve en epilator, men at du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Læs videre herunder for at få en guide til, hvad du skal være opmærksom på.

Dine behov

Når du skal ud at købe en epilator er det vigtigt, at du overvejer, hvilke behov du har, da dette har indflydelse på dit valg af model.

Modeller
Der findes mange forskellige modeller, og her er det vigtigt, at du overvejer dine behov – hvad er det, den skal bruges til? Der findes epilatorer, der kan anvendes i ansigtet, bikinilinjen, de intime steder, og de kan selvfølgelig også bruges til dine ben og under armene.

Er det smertefuldt?
Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan gøre ondt at bruge en epilator, men den er effektiv. For nogle er det muligt at have glatte ben i op til 4 uger. Derfor er en epilator for dig, der ikke har tid til at barbere dig dagligt. Et godt råd til førstegangsbrugere er, at du barberer dig med en skraber nogle dage før, da det ikke er så smertefuldt ved korte hår.

Greb
Hvis det er nyt for dig at bruge en epilator, kan det være en god idé at finde en med greb. Derved kan du bruge den i badet, uden at den falder ud af hånden på dig. Dette er vigtigt, da fugten fra badevandet er en god metode til at minimere smerter.

Test

Hvis du synes, at det er svært at vælge hvilken epilator, der passer til dig, så kan du gå ind at se på epilator test, hvor der er en oversigt over de bedste på markedet i forskellige prisklasser. Herved har du mulighed for at vælge lige netop den variant, der passer bedst til dig, dit budget og dine behov.