Guide: vælg det rette firma til opførelse af altan

Når boliger skal renoveres, er der nogle opgaver, som de fleste privatpersoner ikke selv kan udføre. Det gælder blandt andet kloakarbejde, vvs-arbejde og opsætning af altaner. Når du skal have udført kloakarbejde, skal du have fat i en kloakmester, og skal der udføres vvs-arbejde, er det en vvs’er, du skal ringe til. Når det kommer til altaner, har du lidt forskellige muligheder. Skal du have opført en altan, så får du her nogle råd, der kan hjælpe dig med at finde den rette fremgangsmåde.

Altanfirma eller arkitekt og ingeniør?

Når det kommer til at opsætte altaner, er der umiddelbart to måder, du kan benytte dig af. Enten kan du kontakte en arkitekt og en ingeniør og selv sørge for at få bygge- og arkitekttilladelser. Denne metode egner sig bedst til dig, der allerede har viden om renoveringer. Hvis du derimod ikke har det store kendskab til regler, paragraffer og håndværk, kan du vælge at hyre et altanfirma. Firmaet sørger for alt arbejdet, så du kan nyde, at du snart har en altan. Et altanfirma har kendskab til hele processen fra start til slut, og du kan være sikker på, at de bedste producenter benyttes.

Sådan vælger du det rette firma

For at finde frem til det rette firma, er det en god idé at lave en grundig research, så du ved, hvad du kan forvente. Det er blandt andet en god idé at undersøge firmaerne på Trustpilot. Her kan du finde ud af, hvor troværdigt firmaet er og hvordan andre oplever firmaet. Du kan også undersøge deres hjemmeside og derigennem finde deres kerneværdier, så du kan finde ud af, om firmaets holdninger stemmer overens med dine forventninger til et firma. Har du brug for at få opført en altan, så læs mere om, hvordan du finder det rette altanfirma til dit projekt.