Hav en backup-løsning til virksomhedens it-systemer

En stor del af de fleste virksomheders produktion er i dag båret af it-systemer, fordi disse er med til at øge produktiviteten. Teknologien er kommet langt og udgør altså så stor en del af mange virksomheder, at de afhænger af, at teknologien fungerer. Det er vigtigt, at de data, som ligger på ens it-systemer, ikke går tabt, da dette vil kunne medføre store økonomiske tab for en virksomhed.

Men i dag er it-miljøer truet af hacking og andre faktorer, som kan skabe pludselige nedbrud, og derfor er det vigtigt at ruste sig imod sådanne ting. De virksomheder, som afhænger af, at deres it-systemer fungerer og data bibeholdes, er altså nødsaget til at have styr på en backup-løsning, som kan redde deres data, hvis der skulle ske noget uventet. Sådanne backup-løsninger tilbydes eksempelvis hos Atea, som kan levere cloud backup til enhver virksomhed. Hvis man er interesseret i at finde en god backup-løsning, så kan man se mere her.

 

Få en tilpasset backup-løsning

Hos Atea har de megen erfaring og gode kompetencer inden for it-sikkerhed og backup-løsninger, og derfor kan de levere netop den cloud backup, som passer til den enkelte virksomheds behov. De har flere forskellige løsninger at vælge imellem, og de ved præcis hvilken løsning, der vil passe til ens virksomheds it-systemer.

Eksempelvis kan de tilbyde deres Remote Backup Service, hvor man får en skalerbar cloudbaseret backupplatform. Denne backup service tilbydes ud af Ateas eget datacenter, og derfor behøver man ingen dedikeret hardware i sin virksomhed. Platformen benytter sig af førende teknologi inden for backup-løsninger, og samtidigt opdateres og vedligeholdes denne software løbende, så der ikke opstår problemer. Inde på platformen får man fuld frihed over kopieringen af sine data samt bestemmelse over, hvilke data der beskyttes, og hvor længe de skal gemmes. Således vil både infrastrukturen og dataene i ens virksomhed altid være beskyttet overfor angreb eller nedbrud.

 

Overvej en udvidet cloudløsning

Hvis man tænker på at få en cloudbaseret backupløsning, så kan man også overveje at få en fuldkommen cloudløsning til sine it-systemer. Med Ateas cloudløsning er det muligt at få hostet alle sine data hos deres servere, således at alle virksomhedens data er gemt i skyen. Dermed behøver man som virksomhed ikke at opbevare sine data lokalt i virksomheden, hvilket både kan vise sig at være en økonomisk fordel og spare virksomheden for en masse besvær.