Hvad kan man opleve i Odense?

Fyns hovedstad Odense er en rejsedestination i Danmark, som man bare må og skal opleve. Odense har masser af storbysjæl uden Københavns stress og jag. Her er grønne områder, gamle bydele, imponerende seværdigheder og uovertruffen gastronomi. 

Læs med her og bliv inspireret til din næste tur til Odense. 

Danmarks grønneste storby

Odense er et helt fantastisk sted at besøge. Den har historie, natur, kunst og kultur på hvert et gadehjørne, så det handler om at udvælge, hvilke seværdigheder man gerne vil se. 

Odense er naturligvis kendt for at være H.C. Andersens fødeby, men der er meget mere at besøge end blot forfatterens gamle hus. Midtbyen tilbyder naturskønne hang-outs, charmerende caféer, letbanen og en farverig gågade med de fedeste shoppingmuligheder. 

Spis dig mæt i Odense

Du kan lige så godt sætte en hel dag af til at besøge de mange gastronomiske skatte, som Odense har at byde på. Byen har både prisvindende restauranter, nuttede små caféer, bryghuse og økologiske ishuse med alt det bedste, der kan puttes i en vaffel. 

Find den bedste cafe Odense, og forkæl alle dine sanser med en spiseoplevelse i særklasse. 

Hold øje med sommerens events

Odense er en by, som er velkendt for dens fede events. Der sker utrolig meget i midtbyen, så det er om at følge godt med. Der er events i Odense hele året, men især i sommermånederne går det løs. Du kan opleve alt fra festivaller med musik, blomster, gastronomi eller film. 

Det er en helt særlig oplevelse at besøge Odense, når byen er fuld af festivalsglade mennesker. 

Mærk Danmarks historie i Odense

Odense er en af Danmarks ældste byer, og det kan i den grad mærkes. Hvis du er historie interesseret, så er der masser af opleve og lære på en af de mange historiske museer eller i de gamle vikingebyer.