Korte kjoler til ferien sydpå

Hvis man står og undrer sig over, hvad man skal pakke, inden man drager mod de sydlige himmelstrøg, kan man i hvert fald få tilføjet en meget vigtig ting på listen: Korte kjoler. Der er simpelthen så mange positive sider ved en kort kjole i varmt vejr, at der ingen grund er til at lade dem blive hjemme.

 

Mere belejligt

En kort kjole giver masser af luft til benene og sørger for, at man ikke overopheder, selvom man vandrer Rom tynd. Udover, at man bliver kølet af i benene får man også en flottere tan, end hvis man går i længere kjoler eller, Gud forbyde det, bukser. Hvis alternativet til den korte kjole, var shorts og en top, må man også sige, at kjolen gør det hele meget mere praktisk, når man skal smide kjolen for at blotte sin bikini og hoppe i vandet. Endvidere er den også nemmere at hoppe i igen efter et lille dyp i havet.

 

Prøv det

Hvis aldrig du har følt dig tryg i korte kjoler, er en middelhavsferie eller lignende også det perfekte scenarie at prøve en i; her er der ingen, ud over din familie eller venner, der kender dig, og du kan derfor frit gå rundt i kjolen og vænne dig til, at den måske er lidt kortere, end hvad du er vant til. Man bliver hurtigt glad for det.

 

Bevægelsesfrihed

Tendensen er generelt, at man bevæger sig meget mere, når man er på ferie, end når man bare er derhjemme. Derfor er det en stor fordel, at man går i en kortere kjole end normalt, da de er noget nemmere at bevæge sig i. Når de ikke går ned over knæene, er det meget nemmere at bøje benene. Ender man med at være ud til sen aften, og går det hen og bliver lidt koldt, kan man blot pakke et par nylonstrømper, som man hurtigt kan smide på – de vil tage den værste kulde.