Leder du efter nye lounge eller cafe stole til din restaurant eller cafe? Så læs med her.

Det er super vigtigt at skifte stolene på en cafe eller restaurant ud, når de er slidt op og ikke længere er stabile. Dog kan det være svært at finde nogle stole, der både passer ind stilmæssigt, er billige i pris, tåler at blive brugt meget og er stabile. Alt dette opfylder stole fra mærket Masimo. De er nemlig først og fremmest designet til at være meget stilrene, klassiske, moderne og tidsløse, og derfor passer de ind i de fleste cafeer og restauranter. Deres priser er herudover generelt meget fornuftige og overkommelig. Med hensyn til stolenes stabilitet er de både nemme at håndtere i dagligdagen, og de tåler at blive anvendt hårdt og ofte. Stolene giver derudover de besøgende på din cafe eller restaurant en rigtig god siddekomfort, som vil gøre, at dine gæster føler sig tilpasse og sidder godt. Der er altså mange fordele ved at vælge at investere i nogle stole fra Masimo. De har også især to modeller, som er populære, som du kan få en lille kort gennemgang af her:

Den originale Masimo stol er både klassisk og moderne. Stolen har fire ben lavet af bøgetræ i farven wengé eller i lys bøgetræ, og derudover er den læderbetrukket. Med hensyn til læderets farve kan du vælge mellem sort, beige, brun og rød. Som førnævnt er stole fra Masimo kendt for deres komfort, stabilitet og gode kvalitet, og det er ingen undtagelse ved deres populære Masimo stol. Denne har nemlig med sine armlæn en super siddekomfort, og den er stærk og holdbar i designet.

Masimo 2019 stolen er en videreudvikling af den originale Masimo stol. Denne model er ligesom Masimo stolen flot og elegant, og derfor kan den bruges på de fleste cafeer og restauranter. Stolen har et meget stilrent og tidsløst design, og den fås desuden uden armlæn.