Magasinholderens mange muligheder

Tiderne hvor en magasinholder, blot var et kedeligt element, der blev gemt væk i kontoret, og blot var til praktisk fordel, er ovre. Magasinholdere har fået sin storhedstid og er i stadig stor fremgang, grundet dens unikke designs, der absolut har fået en stor overhaling, i forhold til den gamle kedelige trækasse. I dag byder de mange brands, som eksempelvis House Doctor, på magasinholdere, der ikke mindst pynter, men også har en reel funktion. Og hvad er mere ideelt end interiør med et praktisk formål? Uanset hvilket rum og hvilken indretningsstil, man efterlever, vil der altid være en magasinholder, der enten kan bruges som en elegant detalje ved sofaen, til opbevaring af børnebøger på børneværelset, eller måske endda til de mange kogebøger i køkkenet.

Uanset om de pyntende magasinholdere skal huse børnebøger, kogebøger eller magasiner, er de en dekorativ måde at kombinere opbevaring og ynde og du kan finde et stort udvalg af magasinholdere her.

 

Magasinholderne, der står på gulvet, er blevet en stor del af den nordisk inspirerede indretning og har i flere sammenhænge erstattet det overflødige sidebord ved sofaen. Derved undgår man et bord uden et reelt formål og skaber samtidig en smuk detalje, som kan huse alle yndlingsbladende, og som tilmed opfordrer til at slappe af med læsning fremfor altid at tænde fjernsynet eller finde tablet’en frem. De stående magasinholdere, kan sammen med stueplanter, skabe en utrolig smuk og organisk stemning i hjemmet.

 

På webshoppen dubuy.dk finder du et stort udvalg af magasinholdere, der er en oplagt mulighed for at få inkorporeret flere unikke og eksklusive elementer i indretningen, som kan skabe en hyggelig og afslappet stemning. Blandt andet vil de mange nye magasinholdere i gyldne farver, være et ideelt valg til stuen med mørke møbler såsom navy-blå og sort. Derudover er magasinholdere også et rigtig godt valg til hyggekrogen i havestuen eller på teenageværelset.

 

Magasinholdere kommer også i udformninger, der kombineres med opslagstavler. Denne type magasinholder, er som skabt til den store, og altid travle familie, hvor hver mand som oftest har hver sin plan. I en stresset hverdag med manglende tid, er det en perfekt måde at skabe sig et overblik. Denne type magasinholder, er også et perfekt match til den selvstændige eller den kreative, som vil have overblik over alle idéer og aftaler, men samtidig vil føle sig inspireret og have noget dekorativt hængende på væggen. Ved at kombinere en stor opslagstavle, der skaber overblik med lækre og stilrigtige farver og tilmed inkorporere en magasinholder, der kan holde på de vigtigste dokumenter, får man altså tre fantastiske produkter i en.

 

Organiseret rod eller bare uorden er et velkendt dilemma på kontoret, og alle ønsker sig vel af med dette problem. Ved at dekorere en hel væg med vægmonterede magasinholder, skaber du ikke bare det ideelle miljø, der opfodrer til orden, men får samtidig udnyttet rummets fulde kubikmeter og skaber opbevaring opad væggene, fremfor på reoler, der fylder ud i rummet. På denne måde kan man skabe et rum, der føles både større, lysere og mere rummeligt – blot ved at tænke i kubikmeter fremfor kvadratmeter. Dette trick gælder ikke kun opbevaring af dokumenter og bøger, men helt generelt i indretningen. Derudover vil der som oftest være opbevaret en hel del vigtige papirer, som skal opbevares i kontoret. Og tænk engang, hvis man ikke behøvede at rode diverse skuffer igennem, for at finde et specifikt dokument. Ved at farveinddele, kan man med lethed skabe overblik og slippe for at lede forgæves. Farveinddeling kommer i mange variationer og kun fantasien sætter grænser for, hvad der fungerer bedst for dig. Dog kan farveinddelte magasinholdere være en god måde, da magasinholderne sørger for at papirerne forbliver intakte. Også magasinholdere har mange måder at skabe farveinddelinger på. Blandt andet findes der magasinholdere som i sig selv har inddelinger, der adskilles af farver. Men også ved at kombinere flere forskellige magasinholdere i hver sin farve, kan der skabes farveinddeling, som tilmed kan rumme flere papirer. Hvis et stort og bredt farveskema ikke tiltaler dig, er der også andre måder at skabe et bedre overblik på kontoret, eller hvor man ellers har behov for det. Blandt andet kan en hylde, reol eller andet udstyres med en række ens magasinholdere, hvorpå der enten med tusch eller små påsatte sedler, kan skrives, hvad den specifikke magasinholder indeholder.

 

At dekorere teenageværelset kan være en svær opgave, men magasinholdere er en enkel og minimalistisk måde at skabe dekorative elementer på værelset. Sammen med rammer og plakater vil magasinholdere være en fleksibel løsning, der giver mulighed for ændringer undervejs. Blandt andet, vil de vægmonterede magasinholdere være gode, da de ikke optager gulvplads, og samtidig dekorerer en ellers kedelig væg. Også her vil magasinholderne, der kombineres med opslagstavler være et godt bud. På denne måde, er der mulighed for enten at sætte små billeder af gode minder op, samt skema, fritidsaktiviteter og lignende. Derudover giver den vægmonterede magasinholder mulighed for at udstille yndlingsbladene – der oftest hurtigt udskiftes, samt giver rig mulighed for at have diverse fotoalbums eller favoritbøger lige ved hånden.