Se fantastisk ud i din festkjole

Når du skal til fest, er det vigtigt, at du har den helt rette kjole. Det er skønt at se så godt ud som muligt, og med nogle enkle tips kan du vælge den helt rette festkjole. Først og fremmest skal du overveje, hvilken type fest, du skal til. Der er stor forskel på, hvad du skal have på til bryllup og gallafest. Hvis du er under- eller overdressed, kan det hurtigt blive en lang aften. Når du åbner garderobeskabet og planlægger, hvad du skal have på til festen, skriger det nogle gange på fornyelse. Der er festkjoler til alle lejligheder, men hvis du kun har hverdagskjoler, er det måske på tide at finde en ny festkjole. Der er masser af fede kjoler derude, det handler bare om at finde den – eller dem – der er allerbedst til dig. Du skal have det godt med den festkjole, du har på. Det er det vigtigste. Her er nogle tips til, hvordan du kan opnå det.

Flot figur

Det er helt essentielt, at du finder en festkjole, der fremhæver din figurs fordele og skjuler de dele af din figur, du ikke er helt tilfreds med. Hvis du eksempelvis har en lille barm og brede hofter – pærefacon – er det godt med en festkjole, der sidder stramt om barmen. Det kan også være flot med stropper eller en helt ærmeløs festkjole, hvis du har en lille barm. Den nederste del af festkjolen skal enten falde blødt om dine hofter eller være A-formet. Det får din figur til at fremstå harmonisk. Står du i den modsatte situation med stor barm og smalle hofter – æblefacon – er løsningen en anden. Her er en A-figur helt optimal. Altså et A der begynder i ved barmen og breder sig ud ned over kroppen. Det giver balance og får dig til at se flot ud. Med en flot figur får du selvtillid, og det kan ses. Festens dronning er altid hende, der smiler og har det godt. Hvis du har en festkjole, der ikke passer din teint og figur, kommer du til at fokusere på det under hele festen. Og man er jo til fest for at have det sjovt.

Det sidste pift

Når du har fundet den rette festkjole, er prikken over i’et de rette accessories. Alt efter hvilken fest du skal til, kan et par gode øreringe eller et tørklæde understrege din stil for festen. Hvis din festkjole er neutral, men du gerne vil skille dig lidt ud, kan en taske og et tørklæde i pangfarver pifte det hele op. Med det rette tilbehør kan du også understrege enten et råt eller et mere anonymt look. Det handler altsammen om, hvilken type fest du skal til. Det er også vigtigt, at du finder en festkjole i den rigtige farve. Har du mørk hud og hår, er varme farver rigtigt smukke til dig. Det understreger din lød og din naturlige varme. Lyse farver kan til gengæld skabe liv og dynamik mod lys hud. Det er helt essentielt, at du vælger en festkjole i den rette farve. På den måde er du sikker på at se godt ud til festen.