Sikre segboards og tiptop tilbehør hos Funboards

På webshoppen funboards.dk kan du finde mange forskellige modeller af segboards, og så kan du tilmed shoppe cool tilbehør til dit segboard.

 

Køb dit segboard hos Funboards, som er en onlineshop, der sætter en dyd i at producere segboards, der både er brandsikre på grund af deres tempererede batterier, som kan holde i mange år, og som er af højeste kvalitet.

 

For eksempel kan du finde nogle med indbyggede bluetooth-højtalere, så du kan høre musik, samtidig med at du kører. Men det er ikke kun segboards, du kan finde på webshoppen. Der er også masser af sikkerhedsudstyr, tilbehør, elektroniske skateboards, bigwheels og meget andet. Funboards.dk tilbyder mange forskellige segboards.

 

Du kan på siden også finde inspiration blandt kendte segboardere i de mange videoer, der ligger til rådighed. Her kan du lære, hvordan du skal køre på dit nye segboard og du kan se forskellige tips og tricks. Er du i tvivl om noget, kan du til hver en tid kontakte folkene bag Funboards til hver en tid.

 

Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og derudover kan du også få leveret din vare gratis, så snart du har købt for over 300 kroner.