Skab nærvær i rummet med en personlig fotokalender og få samtidig et overblik over hverdagen

Du kan sammensætte din helt egen fotokalender med unikke, personlige og skøre billeder, som giver dig mulighed for at kigge tilbage på gamle minder og få dig et smil eller et grin i hverdagen. Samtidig er en fotokalender et godt redskab til at skabe ro og overblik. I kalenderen kan du skrive alt fra små gøremål i hverdagen til større begivenheder, som du skal huske. Du kan også bruge den til at skrive søde hilsner eller vigtige beskeder til din familie eller samboer. En kalender behøver ikke være et kedeligt A4ark, som hænger på køleskabet – med en fotokalender får du muligheden for at gøre en praktisk genstand til en del af indretningen. Det er også en fantastisk gaveide til en kæreste, et familiemedlem eller en god ven, som du ønsker at glæde med dejlige minder.

Sådan sammensætter du din fotokalender

Du skal først og fremmest udvælge de 12 billeder, som passer bedst til din kalender. Decemberbilledet kan f.eks. være et stemningsbillede fra sidste jul eller et barndomsminde. Det er helt op til dig at vælge de billeder, der gør dig glad. Du kan også sætte flere billeder ind på én side, men vær bevidst om, at det godt kan blive rodet med for mange billeder. Det er også en god ide at lade billederne variere fra måned til måned, da det skaber spænding og forventningsglæde.

Det er både nemt, hurtigt og billigt

Du kan lave din fotokalender nemt og hurtigt på nettet. Hvis billederne er uploadet inden formiddag, kan du allerede modtage kalenderen næste dag. Både fotokalenderen og leveringen fås til en særdeles god pris. Alligevel er billedkvaliteten i top, og hvis du ønsker den ekstra god, kan du også få dine billeder på fotografisk papir. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere hjælp eller vejledning til din fotokalender, så klik her.