Spar tusindvis af kroner på black friday

For kun tre år siden var det udelukkende de helt store detailkæder, der tog blackfriday til sig. I dag er det godt to ud af tre butikker i detailhandlen. ”Den sorte fredag” er dagen, der sparker julehandlen i gang, og det går ikke stille for sig. Det er nemlig forbrugernes højtid omkring jul, og dagen er samtidig startskuddet, der giver vanvittige rabatter på helt op mod 80%.

Der er sort af mennesker fredag dagen efter Thanksgiving, som er blevet kaldt black friday siden 1961, hvor fænomenet opstod i den amerikanske storby, Philadelphia. Folk tog fri fra arbejde for at shoppe gode tilbud i detailbutikkerne, og siden er det bare taget til i fart, og der omsættes nu for svimlende beløb på denne dag, som vi nu også hylder her i Danmark. Siden 2005 har denne dag været den travlest handelsdag i USA, og nu er Danmark rigtigt godt på vej. Den årlige begivenhed gjorde som sagt sin entré her i Danmark omkring 2013, men nu har de fleste butikker og webshops fået øjnene op for, at forbrugerne vil have flere gode tilbud.

Faktisk er dagen så populær, at man siger, at black friday er den dag, hvor butikker vender minus i regnskabet til plus. Der er derfor al god grund til at udbyde vanvittige tilbud til shopping-hungrende danskere, der er på udkig efter en rigtig god handel. På denne dag i 2015 svingede vi os til en total omsætning på 1,98 mia. kroner. I USA er man lidt mere fremme i skoene, hvor man i 2013 omsatte for hele 57,4 mia. dollars.

Som forbruger kan du godt se frem til at spare mange tusinder af kroner på denne forbrugerfest. Konkurrencen mellem de fysiske butikker og webshops bliver bare større og større. Hvorfor vente til et par dage før jul med at købe dine gaver, når du kan få rigtig gode tilbud en måned før jul, og samtidig undgår du stress og jag. Du kan klare det hele med et par klik på musen – velvidende om at du lige har gjort en rigtig god handel. Black friday er kommet for at blive, og det kommer dig som forbruger til gode.

Du finder blandt andet vanvittige rabatter på elektronik, tøj, møbler spil m.m. Bare hold øje med de sorte rabatskilte en måned før jul – du kan ikke undgå at få øje på dem. Vi her på Duci.dk elsker Black Friday, og er 100% sikker på at det kun vil blive en bedre og bedre dag for forbrugeren i takt med at rabatterne bliver højere og højere. Du kan altid også tjekke listen over black Friday hos blackfridaydanmark.dk

Er dog ikke sikker på vi helt når Amerikanske standarder lige foreløbig! Tjek denne video ud som viser hvordan det står til derovre: