Top 3 serier du skal se på Netflix

Har du Netflix? Så har du adgang til noget af det bedste tv indhold der er lavet i mange år. Endda eksklusivt produceret til deres egen platform. Så du har faktisk ikke mulighed for at se de andre steder end på Netflix. Vi har set rigtig mange serier på Netflix og vi har hver især vores favoritter, men denne liste blev vi alle enige om ret hurtigt.

Orange is the new blackorange_is_the_new_black

Jovist, det er en serie der handler om et kvindefængsel, hvor spændende kan det lige være? Sådan tror jeg mange mænd har tænkt og derefter ladet den gå i glemmebogen. Men hvis du er til drama, vold og humor, så må du ikke gå glip af Orange is the new black, da den har så hatten passer I alle ovenstående kategorier. Den ved hvornår den skal være sjov, hvornår den skal chokere dig med sanseløs vold og hvornår den skal spille på alle dine følelser. Det er en serie der vil overraske dig gang på gang, med alle de forskellige karakterer som man kommer rigtig tæt på i løbet af sæsonerne.

Stranger Thingsstranger_things_logo

Stranger things er en horror serie, der indtil videre kun har haft en sæson på Netflix, men som har fået godkendt en #2. Det er en af de første horror tv serier, som vi rent faktisk har synes om(måske lige med undtagelse af første sæson af American horror story), da den rent faktisk formår at gøre os utilpas undervejs. Derudover er der en masse god mystik ind over, som gør at man ikke kan vente med at finde ud af mere. Hvis du godt kan lide et godt gys og mystik(og en masse 80’er nostalgi), så må du for alt I verden ikke gå glip af Stranger things sæson 1.

Narcosnarcos

Kan du godt lide historie? Og vold? Masser af vold? Vold som rent faktisk er i virkeligheden? Så burde du tage og se Narcos. Her får du historien om hvordan Pablo Escobar styrede Columbia med hård hånd i mange år. Hans kyniske tilgang til menneskeliv vil komme til at chokere dig gang på gang og når seriens skabere så kobler tv serien sammen med rigtige nyhedsoptagelser, så man lige husker at hans terror regime ikke blot er fiktion, så vender det sig en anelse i maven på dig.