Årets bedste firmajulegaver

Tiden går altid hurtigere, end vi går og tror, og pludselig er det igen den søde juletid med stress og jag. Derfor kan du med fordel allerede bestille dine firmajulegaver nu. Når det kommer til firmajulegaver, er der rigtig mange forskellige muligheder. Både når det kommer til prisniveau, type af gave, personlighed og differentiering. Her får du 5 bud på firmajulegaver.

  1. Julekurven

Alle kender den klassiske julekurv med lækre godter, specialøl og en flaske vin. Det er selvfølgelig super lækkert, og noget de fleste kan bruge. Dog er den en kende upersonlig, medmindre indholdet er nøje udvalgt. Denne type gave fungerer bedst til kunder eller samarbejdspartnere, som man vil anerkende i juletiden.

  1. Den personlige gave

Har du en mindre virksomhed eller afdelingen, er det super fint at give en mere personlig julegave til dine medarbejdere. Den personlige gave vil der blive sat stor pris på og talt om ved de forskellige julefrokoster. For medarbejderen er det et tegn på, at han eller hun virkelig bliver værdsat, og at man har personlighed med i virksomheden.

Køb alle typer firmajulegaver hos Syddesign.

  1. Vælg-selv-julegave

De seneste par år er den populære vælg-selv-julegave blevet en fast del af mange virksomheders jul. Det er en super nem måde at give medarbejderne en gave, de rent faktisk kan bruge til noget og sætter pris på. Så er du som virksomhedsejer helt sikker på at ramme plet. Dog går selve gaveidéen lidt af konceptet, da der ikke er noget spænding eller den helt store tanke bag. Man kan eventuelt holde et lille julearrangement, hvor medarbejderne åbner disse gaver og dermed kommer hinanden lidt ved.

  1. Oplevelser

Hvis firmajulegaven ikke skal gå hen, og blive alt for upersonlig kan man med fordel give oplevelser. Det kan være oplevelser for medarbejderen selv, som f.eks. en wellness-behandling, restaurant-besøg eller en oplevelse, de kan bruges med familien. En medfølgende fridag ville heller ikke være noget dårligt initiativ.

Der er også mulighed for, at bruge de penge der egentlig var sat af til julegaver på en ekstra oplevelse for medarbejderne. Det kan være en ekstra fest eller teambuilding dag.

  1. Velgørenhed

Flere og flere virksomheder og medarbejdere har egentlig ikke det store behov for firmajulegaverne. I stedet donerer man pengene til en form for velgørenhed. F.eks. ved at hver medarbejder køber en julegave til børn på et børnehjem, donerer pengene til julehjælp eller stabler et velgørenhedsarrangement på benene.

Udgivet i Job