Hvorfor er en Soundboks den foretrukne højttaler til festivaler?

Det er meget normalt, at unge mennesker har højttalere med til festivaler. Det er dog typisk til de større festivaler med overnatning såsom Tinderbox, Roskilde eller Smukfest. Hvis du også selv skal afsted til en sådan festival og i denne forbindelse har i sinde at medbringe en festival, så har du mange muligheder.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at der særligt er én højttaler. Der har taget fart set i forhold til popularitet. Det er selvfølgelig den eftertragtede Soundboks, der er tale om. Har du været på festival inden for de seneste år, så har du ikke kunne undgå at se den. De står nemlig hos en stor del af teltpladserne.

Hvorfor er danske unge så glade for Soundboks?

Der er flere grunde til, at det er netop denne højttaler, du i dag kan finde hos en lang række teltpladser på de danske festivaler. Derfor er der også en god chance for, at det er netop denne højttaler, du skal ud og have fingrene i. Alternativt kan du starte ud med at leje en Soundboks, så du kan prøve den.

Årsagerne til, at det er blevet så populær en højttaler er følgende punkter:

  • Spilletid: Den har en meget lang spilletid. Faktisk kan den spille i helt op til 40 timer på blot én opladning. Det er nok til, at den kan holde sig kørende i flere dage på en festival.
  • Robust: Den er meget robust. Den kan derfor også holde til langt det meste. Faktisk er den næste umuligt at få til at gå i stykker, uanset hvor meget, du prøver.
  • Lydniveau: Ydermere, så kan den også spille helt op til 122 dB. Det er også noget, der betyder, at det er muligt for dig at spille højt nok til, at alle kan høre musikken.